چگونه کلاهبرداری تلفنی را تشخیص دهیم؟

چگونه کلاهبرداری تلفنی را تشخیص دهیم؟

گاهی در برخورد با بعضی از موضوعات تجاری به این فکر می‌کنیم از چه راهی تشخیص دهیم کدام طرح کلاهبرداری است؟ آیا طرح‌های کلاهبرداری و دسیسه‌های مربوط به آن نشانه‌ای دارند؟

به گزارش ایسنا، اینگونه طرح‌ها در ابتدای کار فوق‌العاده جذاب به نظر می‌رسند: مثلاً می‌گویند: شما برندۀ جایزه‌ای فوق‌العاده از یک مسابقه شده‌اید، البته شما هیچ‌گاه در آن مسابقه شرکت نکرده‌اید. به شما پیشنهاد می‌دهند در یک موقعیت که در تمام زندگی‌تان فقط یک بار تکرار می‌شود و یک شانس فوق‌العاده برای شما ایجاد می‌کند و در آن امکان هیچ باخت یا ضرری وجود ندارد شرکت کنید.

دیگر اینکه برای دریافت جایزه باید مبلغی پرداخت کنید: شما برنده شده‌اید، اما باید مبلغی را برای ارسال جایزه، پرداخت مالیات یا دیگر هزینه‌هایی که برای پرداخت جایزه هزینه می‌شود، پرداخت کنید. حتی برخی اوقات تماس‌گیرنده یک پیک برای دریافت مبلغ از شما می‌فرستد تا مبلغ را از شما بگیرند و برای او ببرند.

از شما می‌خواهند، اطلاعات کاملاً شخصی و محرمانۀ مالی خود را در اختیارشان قرار دهید: تماس‌گیرنده از شما می‌خواهد تمام اطلاعات حساب بانکی و یا تمام اطلاعات کارت اعتباری خود را به آن‌ها بدهید. باید بدانید که سیستم‌های تجاری مطمئن و قانونی، هیچ‌گاه نیاز بر جزئیات حساب مالی شما ندارند و حتی اگر قرار باشد پولی یا جایزه‌ای را به شما بدهند، نیاز به رمز عبور کارت شما را ندارند. دادن شمارۀ حساب یا شمارۀ کارت کفایت می‌کند.

تماس‌گیرنده بسیار هیجان‌زده‌تر و خوشحال‌تر از شماست: مثلاً شما برندۀ دریافت جایزه شده‌اید اما شخص تماس‌گیرنده بسیار هیجان‌زده‌تر و خوشحال‌تر از شماست زیرا کلاهبرداران می‌خواهند شما را هیجان‌زده و ذهن شما را درگیر کنند. قدرت فکر و تصمیم‌گیری عاقلانه را از شما بگیرند.

مدیر تماس می‌گیرد: شخصی که با شما تماس می‌گیرد ادعا می‌کند از طرف یک دفتر دولتی، مسئول مالیاتی، مرکز رسمی بانکی، یک وکیل یا یک مقام رسمی تماس می‌گیرد. شخص تماس‌گیرنده، در هنگام تماس، نام کوچک شما را به زبان می‌آورد و از شما اطلاعات زیادی در مورد اطلاعات شخصی یا اطلاعات نحوۀ زندگی شما کسب می‌کند.

شخصی غریبه‌ای که تماس گرفته، سعی می‌کند با شما رابطه صمیمی و دوستانه برقرار کند: مجرمان می‌خواهند بفهمند که آیا شما تنها هستید و تمایلی به صحبت کردن دارید؟ به محض اینکه فهمیدند، سعی می‌کنند به شما اطمینان دهند که دوست شما هستند، بعد از جلب اطمینان، شما هیچ‌گاه مشکوک نمی‌شوید که چه شخصی که این‌گونه با شما صمیمی است، امکان دارد یک کلاهبردار باشد.

این یک فرصت با مدت زمانی محدود است، اگر عجله نکنید، آن را از دست می‌دهید: اگر شما تحت فشار قرار گرفتید تا با سرعت یک تصمیم‌گیری در مورد یک خرید بزرگ و گران‌قیمت انجام دهید، یا یک مبلغ زیاد به مؤسسات خیریه پرداخت کنید، مسلماً این یک معاملۀ قانونی نیست. هر تجارت قانونی یا هر مؤسسه خیریه به شما این فرصت را می‌دهند تا آن‌ها و عملکردشان را بررسی کنید، سپس فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید و مبلغ موردنظر را بپردازید.

اما بعد از آشنایی با این موارد چه‌کارهایی برای محافظت از خود باید انجام دهید؟ به هر شکل، مجرمان ممکن است هر چیزی بگویند تا شما را متقاعد کنند که نیاز نیست برای کسب پول، زحمتی بکشند یا کاری انجام دهید.

براساس اطلاعات سایت پلیس فتا، آگاه باشید که شما حق دارید تا در مورد هر شخصی که تلفنی با شما تماس می‌گیرد و به شما پیشنهاد می‌دهد، بررسی‌های لازم را انجام دهید، با نامه‌نگاری از آن‌ها اطلاعات کاری بخواهید، تماس بگیرید، مرجع‌های آن‌ها را استعلام کنید و زمانی برای فکر کردن و تصمیم‌گیری در مورد پیشنهاد آن‌ها داشته باشید.

تمامی افرادی که به‌طور قانونی و به دور از هرگونه دسیسه و کلاهبرداری به‌صورت تلفنی بازاریابی انجام می‌دهند، از اینکه اطلاعات فعالیت معقول و منطقی خود را در اختیار شما قرار دهند، خوشحال می‌شوند. همیشه در مورد دادن اطاعات خاص و شخصی خود مخصوصاً اطلاعات حساب بانکی یا کارت‌بانکی خود به دیگران مراقب باشید.

در آخر هر جایی که احساس کردید مورد متناقضی وجود دارد، یا هرگاه به فرد تماس‌گیرنده شک کردید، بهترین را این است که این تماس قطع کنید. این کار بسیار هوشمندانه است و به هیچ وجه بی‌احترامی محسوب نمی‌شود. همیشه با افراد مورد اطمینان خود، اقوام و پلیس مشورت کنید و از آن‌ها دربارۀ این موارد پرس‌وجو و تحقیق کنید. اما فراموش نکنید با قطع کردن تماس می‌توانید از یک کلاهبرداری تلفنی جلوگیری کنید.

لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری تامین امنیت بانکی/ توسعه امنیت بانکی با بهره‎مندی مطلوب از ظرفیت موسسات حفاظتی

لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری تامین امنیت بانکی | توسعه امنیت بانکی با بهره‎مندی مطلوب از ظرفیت موسسات حفاظتی

معاون هماهنگ کننده ناجا با تاکید بر لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری تامین امنیت بانکی گفت: توسعه امنیت بانکی با بهره‌مندی مطلوب از ظرفیت موسسات حفاظتی امکان‌پذیر است.

کد خبر: ۳۱۳۱۵۰

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ – ۱۵:۳۹ – ۱۱October 2018

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سردار «ایوب سلیمانی» معاون هماهمنگ کننده ناجا در اولین گردهمایی هم اندیشی پلیس پیشگیری ناجا با مدیران ارشد حراست و حفاظت فیزیکی بانک مرکزی، بانک‌های دولتی، خصوصی و موسسات مالی اعتباری با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حریم، حرم و شهیدان عرصه نظم و امنیت اظهار داشت: فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی را به آحاد فرماندهان و کارکنان ناجا و خانواده‌های محترمشان و مردم شریف ایران اسلامی تبریک می‌گویم.

وی افزود: امنیت و آرامش جامعه برابر قانون و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا بر عهده نیروی انتظامی است و تأمین امنیت، انضباط و آسایش فردی و عمومی مردم و همچنین صیانت و پاسداری از ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی رسالت ناجا است، به فضل خدا امروز شاهدیم با همت و مجاهدت نیرو‌های مسلح به ویژه سبزپوشان ناجا امنیت مطلوبی در کشور حاکم است.

معاون هماهنگ کننده ناجا ادامه داد: علی رغم توطئه دشمنان نظام اسلامی و کشور که همیشه در صدد ضربه زدن هستند با عنایت خداوند و به برکت خون شهدا و عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) همه توطئه هایشان ناکام و کور مانده و موفقیت از آن امت اسلامی است.

این مقام عالی انتظامی تأکید کرد: لازم می‌دانم از کسانی که در فرآیند حفظ و تامین امنیت در هر کسوتی تلاش و جانفشانی می‌کنند قدردانی نمایم.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به گستردگی و تنوع مأموریتی پلیس خاطر نشان کرد: حوزه عمل نیروی انتظامی وسیع است و بیشترین سطح تعاملی و ارتباطی حاکمیت با آحاد جامعه را نیروی انتظامی بر عهده دارد.

سردار سلیمانی اضافه کرد: براساس این گستردگی و حجم بالای ماموریت، ناجا نیازمند مشارکت سایر بخش‌های دولتی و غیر دولتی و خصوصا مردم در حفظ و تامین امنیت در تمام سطوح می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه ناجا هسته اصلی تامین و حفظ امنیت است، گفت: باید همه بخش‌های جامعه چه بخش دولتی و چه بخش خصوصی پلیس را در این راه کمک کنند.

معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: تشکیل این گردهمایی در راستای جلب مشارکت و ایجاد تعامل با سیستم بانکی برای تامین و توسعه امنیت فعالیت‌های بانکی و پولی است. برگزاری جلسات منظم و مستمر در این رابطه ضروری است و چنین جلساتی به پلیس و سیستم بانکی کمک خواهد نمود تا برای برقراری امنیت در این عرصه به فهم مشترک برسند.

سردار سلیمانی با اشاره ظرفیت بالای موسسات حفاظتی و مراقبتی عنوان کرد: فعالیت مراکز حفاظتی و مراقبتی تحت نظارت پلیس است و ظرفیت خوبی برای توسعه امنیت بانکی بوده و ضروریست راهکار‌های مناسبی برای بکارگیری این موسسات در حفظ و تامین امنیت بانک ها، پیش بینی شود.

معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه توسعه آموزش برای فعالان سیستم حفاظت فیزیکی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری برای ارتقاء امنیت چرخه مالی و اقتصادی کشور ضروری است، بیان کرد: دانشگاه علمی و کاربردی نیروی انتظامی بستر مناسبی برای آموزش فعالان سیستم حفاظت فیزیکی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری است.

بنا بر این گزارش، در خاتمه این مراسم از مدیران و دستاندرکاران حراست و حفاظت فیزیکی بانک‌های دولتی و خصوصی و موسسات مالی اعتباری همکار با پلیس با اهداء لوح قدردانی شد.

نکات دفاعی که هر خانمی باید بداند

نکات دفاعی که هر خانمی باید بداند!

یکی از مهم ترین عواملی که از حمله های ناگهانی جلوگیری می کند این است که مراقب محیط اطراف تان باشید. با دیگران تماس چشمی داشته باشید و به اتفاقاتی که اطرافتان می افتد دقت کنید. اگر حس بدی دارید حتما مشکلی هست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،همه ما خانم ها هم تواناییدفاع از خودمان را داریم. وقتی به خودمان متفاوت نگاه کنیم می فهمیم که ما هم می توانیم از خود مراقبت کنیم و هیچ کس قادر نیست به ما آسیبی برساند.

البته این احساس و باور در ابتدا باید درونی باشد تا بتوان آن را برونی ساخت. در این جا با ارائه نکات مهمی به شما یاد داده می شود که چگونه امنیت خود را حفط کنید و از موقعیت های خطرناک فرار کنید.

به حس ششم خود اعتماد کنید

یکی از مهم ترین عواملی که از حمله های ناگهانی جلوگیری می کند این است که مراقب محیط اطراف تان باشید. با دیگران تماس چشمی داشته باشید و به اتفاقاتی که اطرافتان می افتد دقت کنید. اگر حس بدی دارید حتما مشکلی هست. وقتی فردی به شما نگاه می کند یا از دنبالتان می آید احساس نا امنی می کنید. به این احساس اعتماد کنید و همه حواستان به اطراف باشد. یک زن تنها بیشتر در معرض خطر است به همین دلیل باید مراقب فضای اطراف خود باشد.

ورزش های هوازی انجام دهید

هر چه بیشتر ورزش کنید و عضلات قوی تری داشته باشید بهتر می توانید از یک موقعیت خطرناک فرار کنید. برای فرار کردن باید بتوانید سریع بدوید.

در موقعیت های ضروری مادی گرا نباشید

هنگامی که یک دزد به سمت تان می آید بدون شک برای دزدیدن گوشی، ساعت یا کیف پولتان است. زیاد در مقابلش مقاومت نکنید از کیف پولتان بگذرید و با دویدن از موقعیت فرار کنید. ارزش زندگی تان از پول بیشتر است. برای این که پول هایتان در امان باشد از کارت اعتباری استفاده کنید و تا جای ممکن پول نقد با خودتان حمل نکنید.

عقب نشینی کنید

مطمئنا خیلی از شما دوست دارید مهارت هایی برای دفاع از خود بلد باشید اما گاهی اوقات دفاع چاره درستی نیست و تنها کاری که باید بکنید فرار است. خود دفاعی به معنی آسیب رساندن به کسی نیست بلکه به معنی امن نگه داشتن خودمان است. پس از خودتان دفاع کنید و تا جایی که می توانید بدوید.

با فریاد زدن کمک بخواهید

در برخی شرایط فرصت زنگ زدن به پلیس نیست بنابراین به محض این که احساس خطر کردید فریاد بزنید و کمک بخواهید. بهتر است به جای “کمک” فریاد بزنید “آتیش” چون ممکن است مردم کمک خواستن شما را زیاد جدی نگیرند اما اگر فریاد آتش سر بزنید همه به سمتتان می آیند و این فرد حمله کننده را به وحشت می اندازد.

همیشه هوشیار باشید

گاهی اوقات برای حفظ امنیت تنها کاری که باید انجام دهید این است که هوشیار باشید و آمادگی داشته باشید. وقتی مراقب اطرافتان نیستید بیشتر آسیب پذیر می شویدپس هدفون را دربیاورید و به اطرافتان نگاه بیندازید تا ببینید کجا هستید. وقتی هوشیار نشان داده می شوید کمتر مورد حمله مزاحم قرار می گیرید چون هدف آسانی برای او نخواهید بود.

۵۰۰۰ پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند

۵۰۰۰ پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: ۵۰۰۰ نیروی پلیس به لباس‌های دوربین دار مجهز می‌شوند که امسال تاکنون به ۱۰۰۰ نفر این لباس‌ها اعطا شده است.

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی امروز دوشنبه ۲۱ آبان در جمع خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: امروز به جهت شرکت در همایش سالانه مدیران و فرماندهان نیروی انتظامی استان کردستان در این استان حضور یافته‌ایم که هر ساله دو هدف را در این همایش دنبال می‌کنیم.

وی افزود: از جمله اهداف این همایش، ارزیابی عملکرد استان در طول مدت یک سال گذشته و ابلاغ قوانین، تدابیر، سیاست‌ها و خط مشی‌های جدید نیرو انتظامی به کارکنان است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به اینکه براساس آمارها و عملکردها، اولویت‌هایی را برای استان‌ها در نظر گرفته‌ایم، عنوان کرد: ارتقای توان عملیاتی و قدرت دفاعی رده‌های نیروی انتظامی از جمله این اولویت‌ها بوده که با بهینه سازی توان تحرک واحدهای انتظامی، کیفی بخشی به منابع انسانی و بکارگیری تجهیزات و تکنولوژی‌های جدید و مدرن صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: استان کردستان یکی از استان‌های برجسته در توان دفاعی و قدرت عملیاتی بوده و در مدت یک سال گذشته مورد امنیتی در این استان وجود نداشته است.

سردار شرفی در ادامه به دیگر اولویت‌های نیروی انتظامی اشاره و تصریح کرد: بحث توسعه کمی و کیفی شاخص‌های ارائه خدمات انتظامی به مردم و بهینه سازی شاخص‌های حقوق شهروندی هم از دیگر مباحث مهم و اولویت‌دار بوده است.

وی اضافه کرد: در این راستا ما برنامه‌ریزی کرده بودیم که امسال تمامی تحت نظرگاه‌های در اختیار پلیس را در سراسر کشور زیر پوشش تصویری ببریم که این امر انجام شد و در حال حاضر هیچ جای تحت نظرگاهی را نداریم که تحت پوشش دوربین مداربسته نباشد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: این دوربین‌ها این قابلیت را دارند که فرماندهان به فضای عمومی تحت نظارت خود و همچنین به عملکرد و رفتار کارکنان به صورت آنلاین نظارت کنند.

وی ادامه داد: در راستای بحث شاخص‌های حقوق شهروندی هم براساس آیین دادرسی کیفری، تکالیفی نسبت به شهروندان به پلیس ابلاغ شده بود که ما مکلف بودیم با برگزاری دوره‌های تعالی و استانداردسازی کارکنان را به مقطعی از مهارت‌ها برسانیم که در هر مرحله‌ای از عملیات انتظامی، شاخص‌های حقوق شهروندی را رعایت کنند.

سردار شرفی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: براساس ارزیابی آمارهای سامانه ۱۹۷ ناجا، ۸۷ درصد از مردمی که وارد کلانتری‌های نیروی انتظامی شده‌اند از رفتار کارکنان و ۸۵ درصد هم از عملکرد آنها رضایت داشته‌اند.

وی افزود: طبیعی است که هنوز یک مقدار با نقطه مطلوب فاصله داریم اما انتظار داریم که حتی یک مورد گلایه مندی هم از طرف مردم از رفتار و عملکرد کارکنان ما وجود نداشته باشد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه تصریح کرد: از جمله دیگر اولویت‌های ما، تحکیم مبانی پیشگیری از وقوع جرم بود که توسعه توان عملیاتی موسسات حفاظتی و مراقبتی و یا نگهبان محله در این راستا صورت گرفت و حدود ۱۰۰ هزار نفر در سطح کشور در قالب این موسسات و با عنوان همیار پلیس یا نگهیان محله آموزش و سازماندهی شدند تا بخشی از ماموریت‌های غیرضروری پلیس را انجام دهند.

وی ادامه داد: استان کردستان که یک استان با ساختار اجتماعی براساس تبعیت از سران طایفه و عشیره است این مسئله بسیار به کاهش جرم و جرایم و حل مناقشات کمک می‌کند.

سردار شرفی در بخشی دیگر از سخنان خود به راه اندازی واحدهای کلانتری سیار پلیس اشاره و تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که یک هزار واحد سیار پلیس را راه اندازی کنیم که در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص منابع، هنوز این واحدها راه اندازی نشده است.

وی اضافه کرد: مقدمات کار و طراحی‌ها انجام شده است و امیدوارم که تا پایان سال بتوانیم ۱۰۰ واحد از این واحدهای سیار را در کشور راه اندازی کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا به بحث کلانتری مجازی هم گریزی زد و با اشاره به اینکه این ایده را متناسب با شرایط فعلی مطرح کرده‌ایم که زیرساخت‌های آن در حال انجام است، گفت: معتقدیم که بخشی از خدمات پلیس را می توان از طریق فضای مجازی به مردم ارائه داد که این مسئله در کاهش هزینه‌های مردم و تسریع در ارائه خدمات انتظامی بسیار موثر خواهد بود.

وی در ادامه در مورد مجهز شدن نیروهای ناجا به لباس‌های دوربین دار هم عنوان کرد: امسال یکهزار البسه دوربین‌دار را به نیروهای خودمان واگذار کرده‌ایم که در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و فرودگاه امام خمینی(ره) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سردار شرفی با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ عدد لباس دوربین دار را پیش بینی کرده‌ایم که به دلیل مشکل اعتباری به این رقم هنوز دست نیافته‌ایم، خاطرنشان کرد: امیدواریم که تا پایان امسال با تخصیص منابع، بخش دیگری از این لباس‌ها را تهیه کنیم چون این لباس‌ها، سند بسیار خوبی برای محاکم قضایی بوده و صحنه درگیری و مناقشه را بسیار خوب ثبت و ضبط می‌کند.

پیشنهاد پلیس برای استفاده از نگهبان محله

پیشنهاد پلیس برای استفاده از نگهبان محله

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ بر ضرورت بهره گیری از نگهبانان محله در محلات تاکید کرد.

سرهنگ علی آقا کارخانه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موقعیت حوزه استحفاظی سرکلانترسوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ که مناطق شمالی تهران را تحت پوشش دارد، درباره بیشترین چالش‌های پلیس این مناطق گفت: رؤسای کلانتری‌ها هرکدام موظفند تا نسبت به جرائم و محیط های جرم خیز حوزه استحفاظی خود آگاه بوده و تمهیدات لازم در این خصوص را پیش بینی کنند که خوشبختانه همین اتفاق نیز رخ داده و با اقدامات انجام شده نمی توان گفت که چالشی در حوزه انتظامی در این مناطق داریم.

وی با بیان اینکه هر مجرمی برای اقدامات مجرمانه، محله‌ای متناسب با هدفش را انتخاب می کند، افزود: در این مناطق نیز با توجه به اینکه برخی از ساکنانش تمکن مالی بیشتری دارند، ممکن است سارقان قصد انجام برخی اقدامات مجرمانه را داشته باشند که در همین راستا یکی از موضوعاتی که مردم باید رعایت کنند، استفاده از “نگهبان محله” است.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه استفاده از نگهبان محله نقش به سزایی در پیشگیری از وقوع جرائم دارد، گفت: در هر کوچه ای به طور متوسط ۵۰ تا ۱۰۰ خانواده زندگی می کنند و این عزیزان با کمترین هزینه می توانند از یک نگهبان محله کمک بگیرند.

کارخانه درباره اینکه چطور می شود از نگهبانان محله دعوت به همکاری کرد، ادامه داد: شهروندان می‌توانند به کلانتری محل خود مراجعه کرده و درخواست خود را به رییس کلانتری منتقل کنند، رییس کلانتری نیز از میان شرکت‌های مورد تأیید ناجا و تحت پوشش کلانتری فرد مورد نظر را به این افراد معرفی می‌کند.

وی با بیان اینکه این نگهبانان محله تحت نظارت کلانتری هستند، تصریح کرد: علاوه بر این نظارت، آنان تحت آموزش‌های لازم از سوی پلیس پیشگیری و کلانتری محل نیز قرار خواهند گرفت.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ درباره هزینه این نگهبانان نیز اظهارکرد: این مبلغ باید از سوی خود شهروندان پرداخت شود و همانطور که گفتم اگر حداقل در هرکوچه ۵۰ خانواده ساکن باشند، مبلغی که در هر ماه از سوی هرخانواده باید پرداخت شود حدود مبلغی است که برای یک کیلو میوه پرداخت خواهد شد و در واقع هزینه چندانی ندارد اما از بسیاری از جرائم پیشگیری می‌کند.

کارخانه افرود: در عین حال مأموران پلیس نیز در آماده باش کامل بوده و هر زمان که نیاز به حضور آنان باشد، مأموران در کمترین زمان پس از تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در محل حاضر خواهند شد.